Ne demek?

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda yalnız ve kostak bir görünüm sunar.

Antrasit renk ev dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından genelev hulliyatmlarına derece kullanılan akort renkleri içinde kendine arsa edinmiş renk olarak az çok özen çekiyor.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten daha etkin bir bulaşık elde edebilirsiniz.

Antalya dekorasyon firmaları, şemsin ve denizin başlangıçkenti olan bu şehirde evetşayanların dirim alanlarını güzelleştirmek karınin harikalar yaratmaktadır. İster…

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir utanma vermek isteyenler, evet da andıran zamanda ailesine yeni bir can hoşgörüsüzlanların daha konforlu, kullanışlı ve bedii bir dirim alanı yürekin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine mükemmel entegrasyon sağlayan son kademe şık layihamların yer aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi dönüştürecek birbirinden birinci sınıf ağırlıkmları, tekli mobilya ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

Gri koltuklu sülale dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse sahaı dem alabilir kılmak namına ışıldayan detaylardan destek alabilirsiniz.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz antrasit gri boya konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere normal hizmeti sağlamlamaktadır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu düzen yardımıyla dışarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken dirim düzlükınızı güzelleştiren bekâretçi layihamları ile evinize boy bos katabilirsiniz! Güzel duyusal ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşen döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları hane önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara eş olacak oturma grupları ve makam hulliyatmları, Bellona’nın ensesi kalın kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Eksik duvar kağıdı ve yarım boya şeklinde tasarlanan duvarlarda zir kısmın parafin olması düzlükın henüz aydınlık ve geniş bakışükmesini esenlarken üst bölümde mütebaki antrasit duvar rengi dekorasyona hızlü bir temizş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütadlı sanlık arıyorsanız ve beyaz sizin yürekin bir tutum değilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra parafin dünya ya da beyaz koltuklar ile dirim sahaınıza özen çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan işlek bir düz yaratmanız adına koltukta bulunan gri tonunun detaylarda arz aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Buz grisi rengi devran mevsim gümüş gri diyerek de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir gaz yuvarı tekvin etmek sinein bu rengi elan sıcak tonlardaki renklerle beraberinde kullanın.

Renk sıcaklığı da tenvir seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer antrasit duvar boyas oluştururken antrasit renk tonları ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir tesir sunabilir.

Vizon rengi, su yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi nispeten güzel bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page